ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Τροποι Πληρωμης

Στo κατάστημα drive4color.gr έχετε τους εξής τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας.

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία των προϊόντων σας στις συνεργαζόμενες τράπεζες:

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR70 0172 1490 0051 4903 3720 523


Δικαιούχος 

ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Τράπεζα Eurobank

GR9102604020000000200268725


Δικαιούχος 

ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Προσοχή! Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, ο πελάτης θα πρέπει να επιβαρύνεται με τα έξοδα εμβάσματος και των δύο Τραπεζών.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

  • Πληρωμή Μετρητοίς.

Πληρωμή μετρητοίς κατά την παραλαβή από τo κατάστημα μας.

  • Πληρωμή μέσω Paypal.

  • Πληρωμή μέ Αντικαταβολή.

Πληρωμή του ποσού παραγγελίας στον διανομέα κατά την παραλαβή των προιόντων.

Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει χρέωση 3,50€ ανεξάρτητα του κόστους της παραγγελίας.

  • Πληρωμή μέ Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα.

Εξόφληση της παραγγελίας σας κατά την αγορά των προιόντων ηλεκτρονικά


Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημα μας γίνεται με τους εξής τρόπους.

  • Αποστολή προϊόντων με courier.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω του δικτύου courier στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε από Δευτέρα έως Παρασκευή.Τα διαθέσιμα προϊόντα θα αποστέλνονται εντός 24 ωρών από την αποδοχή της ηλεκτρονικής παραγγελίας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν η διεύθυνση του παραλήπτη βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή του δικτύου της courier η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο κοντινότερο κατάστημα courier που βρίσκετε στην περιοχή σας. Το κόστος των μεταφορικών εμφανίζεται στον τελικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και εκτιμάται αναλόγως τον όγκο των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε.

Δίνεται η δυνατότητα αντικαταβολής με επιπλέον χρέωση 3,50 ευρώ.

  •  

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία. 

Για βαριά προϊόντα συνιστάται αποστολή με μεταφορική εταιρεία, όπου σε αυτήν την περίπτωση το κόστος είναι εφάπαξ 5€.
Το κόστος των μεταφορικών (5.00€) αφορά την μεταφορά των προϊόντων σας μέχρι το πρακτορείο στην έδρα της Αθήνας. 

Η επιπλέον χρέωση του πρακτορείου για την μεταφορά της παραγγελίας στην περιοχή σας επιβαρύνει τον παραλήπτη. Η παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας γίνεται από το πρακτορείο της μεταφορικής που χρησιμοποιήθηκε. 

Στην περίπτωση αυτή απαιτείται προπληρωμή της παραγγελίας μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πιστωτικής κάρτας.


Παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα κατάστημά μας κατόπιν ενημέρωσης για την διαθεσιμότητά τους.


Ωρες λειτουργίας:


Δευτέρα -Παρασκευή

8:30 – 16:30

Σάββατο

9:00 – 13:00

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καταχωρίσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά για να λάβετε τις ειδικές τιμές του online καταστήματος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-2449451

e-mail : sales@drive4color.gr


**Το drive4color διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.


Ακύρωση παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης – πελάτης δικαιούται να προβεί σε ακύρωση της παραγγελία του, εντός της ως άνω προθεσμίας των 24 ωρών, εφόσον δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί φορολογικό παραστατικό), είτε καλώντας μας στο 2102449451 είτε αποστέλλοντας μας σχετικό e-mail στη διεύθυνση sales@drive4color.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της σχετικής παραγγελίας, ο χρήστης – πελάτης θα ενημερώνεται για τις επιλογές, που έχει. Οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας δεν θα είναι έγκυρη χωρίς προηγούμενη αποδοχή μας και σε κάθε περίπτωση ο χρήστης - πελάτης θα είναι υπεύθυνος για ζημιές που θα προκληθούν από την ακύρωση της παραγγελίας.


Υπαναχώρηση – Επιστροφή Προϊόντων.

Ο χρήστης – πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούται να μας ανακοινώσει το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας εφτά (7) ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο χρήστης – πελάτης επιβαρύνεται κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί ο αγοραστής να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο καθώς και όλα τα συνοδευτικά αυτών έγγραφα. Σε κάθε περίπτωση που ο χρήστης – πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει τα προϊόντα, που αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα πρέπει να μας ειδοποιήσει, εντός της ως άνω προθεσμίας, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση sales@drive4color.gr .

Ανωτέρα Βία

Το www.drive4color.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα διαθεσιμότητας των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Σε οποιαδήποτε περίπτωση επικοινωνείστε άμεσα μαζί μας και σίγουρα θα βρούμε μια εφικτή λύση ώστε αν δε μπορέσουμε να μείνουμε όλοι ικανοποιημένοι, τουλάχιστον να μείνετε εσείς!Kανόνες σωστής περιήγησης στην ιστοσελίδα μας.

Μερικές συμβουλές για σωστή περιήγηση στην ιστοσελίδα μας αλλά και γενικά για όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα(eshops) και διαδραστικές με τον χρήστη ιστοσελίδες.Oταν εκτελείτε ενέργειες όπως π.χ. αγορά, προσθήκη στο καλάθι των αγορών σας κ.τ.λ.
ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ η χρήση των κουμπιών ΠΙΣΩ, ΜΠΡΟΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ του περιηγητή σας(browser π.χ. Mozilla Firefox, Internet Explorer κ.τ.λ.) για να αποφεύγονται τυχόν λάθη! Η περιήγηση(σερφάρισμα) στην ιστοσελίδα γίνετα απο τα κουμπιά(buttons) και τους συνδέσμους(links)

Οι όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy 

Τα στοιχεία της εταιρείας μας είναι

ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ 98, 13671

ΑΧΑΡΝΑΙ

ΑΦΜ 125946509