ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

To Ελληνικό Ηλεκτρονικό κατάστημα drive4color.gr δημιουργήθηκε με όραμα να αποτελέσει ορόσημο στον εξοπλισμό φανοποιείων και τα Χρώματα αυτοκινήτου. Η πολυετής εμπειρία της ομάδας μας στην φροντίδα των αυτοκινήτων και των ειδών φανοποιείας για περισσότερο από 30 χρόνια, μας έδωσε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα, που προσφέρει στον επισκέπτη μια ευχάριστη και ξεκούραστη εμπειρία αναζήτησης, σε μια πλούσια γκάμα προϊόντων.

Η εταιρεία drive4color.gr δεσμεύεται και υπόσχεται για την συνεχή εξέλιξη πάνω σε καινοτόμα μοντέλα και την συνεχή ανεύρεση νέων τεχνικών, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ευχάριστη περιήγηση του επισκέπτη.

Ο σεβασμός , η ειλικρίνεια και η αξιοπιστία είναι από τα βασικά στοιχεία της εταιρειάς μας.

Υϊοθετήσαμε την πρακτική της άμεσης προσωπικής επικοινωνίας για κάθε παραγγελία και κάθε πρόταση των πελατών μας και δώσαμε όλα τα μέσα στο drive4color.gr , ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει επαρκώς τους χρήστες, που θέλουν με το πάτημα λίγων κουμπιών να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους, αλλά και τους χρήστες που χρειάζονται μια πιο προσωπική προσέγγιση και επιθυμούν να εξυπηρετούνται σε πραγματικό χρόνο, όπως σε κάθε άλλο φυσικό κατάστημα,

Η ομάδα του drive4color.gr